luni, 19 ianuarie 2009

Asigurări mobile în Constanţa!

Din câte ştiu Dragoş este primul posesor al unui set de asigurări mobile (nuci şi came) din Constanţa. I-au venit azi prin poştă şi deschid cum zicea şi el o nouă etapă în căţărarea din Constanţa. Să le plaseze sănătos! Păcat că amândoi avem obligaţii care ne opresc să fugim la stâncă să le încercăm. Dar probabil sâmbătă o sa avem ocazia.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Well ce sa zic, radu mi-a cerut un comentariu despre micutul meu inceput de rack de mobile.
Comanda a fost facuta la www.outside.co.uk unde am platit cu un card VISA in dolari.Mi-am cumparat 2 seturi de Tech Friends(0.5-3) cu 99lire/3frienduri.Mi-am mai luat setul clasic de nuci de la Black Diamond 5-11 cu 40 de lire si setul de Classic Rocks(1-10) de la Wild Country cu 48 de lire.
Transportul a fost 13 lire si a durat cam 1 sapt sa ajunga comanda.
Per total eu zic ca a meritat, multe din produse fiind la oferta(tech friendurile costa 45 de lire buc de obicei) mai ales considerand pretul transportului(destul de apropiat de cat costa un curierat rapid in RO) si faptul ca fiind luate din Europa nu am platit nici un fel de taxe suplimentare

Dragos Toma

Radu Burtescu spunea...

Am editat mesajul şi am trecut chiar pozele asigurărilor. Am vrut să pun link către site dar înţelesesem outdoor.co.uk şi nu outside.co.uk. Mersi de completări. Acum o sa încep şi eu să mă uit dupa preţuri şi oferte.