duminică, 19 octombrie 2008

Clasament final "Maslina de Aur"


Preluat de pe http://rucksack.ro:

In perioada 11-12 octombrie, in muntii Macin (Dobrogea), Marian Anghel de la http://rucksack.ro a organizat concursul de catarare "Maslina de Aur". Scopul concursului a fost acela de promovare a catararii, ca forma de relaxare in natura. Atmosfera in cele doua zile de concurs a fost excelenta, participantii ambitionandu-se sa urce cat mai multe trasee si in timp cat mai scurt. Ba mai mult decat atat, in cele doua zile de concurs, dar in afara probelor, Radu Burtescu (Constanta) a reusit sa urce si tavanul din cariera 3M, un traseu de boulder cotat (6c); Clasamentele finale:

MASCULIN (viteza)
Locul 1: Radu Burtescu (Constanta) Locul 2: Emil S. Petrisor (Bucuresti) Locul 3: Octavian Ceama (Calarasi)

FEMININ (viteza) Locul 1: Cerasela Georgescu (Braila) Locul 2: Viorica Cristea (Calarasi) Locul 3: Maria Anghel (Braila)

DIFICULTATE (masculin + feminin) Locul 1: Radu Burtescu (Constanta) Locul 2: Octavian Ceama (Calarasi) Locul 3-4: Silviu Negoita (Galati) / Emil S. Petrisor (Bucuresti)

Marian Anghel m-a anuntat ca "maslina", premiul este o casca (foarte bine venita), o carte (din nou super) si discounturi la magazin si taberele organizate de el. Le voi ridica personal miercuri 22 oct cand voi ajunge in Macin la tabara de initiere in escalada organizata acolo. 5 zile de catarare pe granit! Suuuuuper!

Niciun comentariu: